2012. február 10., péntek

Kedves lányok, asszonyok!

Hozzátok szól ez a felhívásom illetve az urakhoz is akik át tudják adni a barátnőjüknek, feleségüknek.
Az a típusú ember vagyok aki sose beteg. A háziorvos konkrétan már évek óta nem látott. Viszont a fogorvossal szoros a kapcsolatom... épp azt nem találta még ki hogy a hátsó fogaimat cseréljük ki az elsőkkel :) De mi egy nő rémálma... csomót találtam a mellemben. Az első gondolatom az volt, hogy lehetetlen hiszen túl fiatal vagyok hozzá...a családban senkinek sem volt... egészségesen próbálok élni....Azonnal nőgyógyász onnan beutaló ultrahangra és kiderült, hogy minden a legnagyobb rendben csak a hormonjaim játszanak velem:). De mi is a felhívásom lényege. Végezzetek rendszeresen önvizsgálatot!!! S a legkisebb elváltozás vagy bármi esetén is azonnal forduljatok szakemberhez! 
Tudom ez nem volt túl vidám téma, de le kellett írnom és ha csak annyit érek is el vele, hogy mindenki ma tüzetesen átvizsgálja a melleit és gondol rá minden hónapban akkor már megérte. Szóljatok anyunak, nagyinak, barátnőknek is, hogy tegyék meg ezt havonta egyszer. 15 perc csak, a körmeinket több idő kifesteni... de ezzel életet menthetünk.

Jövök majd vidámabb témákkal, hiszen a hétvégém sűrűnek ígérkezik. Férjpajtásom sajna visszament külföldiába :( De Zsuzsika nálam lesz hétvégén és sok ökörséget tervezünk...illetve némi barátnőzést is tervezek itt a nagy ijedtségre. Próbálok majd sok sok sok képet készíteni. Legyen csodás napotok ebben a csípős hidegben. Élvezzük a telet és a havat mert most van itt az ideje:)

2 megjegyzés:

  1. Hú, hát mindenképpen jó, hogy elmentél vizsgálatra! Sokan nem fogják fel, ez milyen fontos. Én is megpróbálok vigyázni magamra, az Anyukám mellrákban halt meg pár éve.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :( Éppen ezért szerettem volna egy kis figyelemfelkeltést. Igenis vegyük komolyan mi fiatalok is.

      Törlés