2013. január 24., csütörtök

Fekete, fehér...

... igen, nem. Jaj, de utáltam ezt a játékot. A fekete-fehér összeállításokat viszont nem lehet sem utálni, sem megunni. Ez a színpárosítás amely mindig trendi és bárki összeállíthatja a saját ruhatárából is. Szeretem az ilyen időtálló trendeket, mert azokat ezeréves darabjainkat, amelyek jobb időkre várakozva figyelnek a szekrény mélyén használni tudjuk. Persze azért minden szezonnak megvannak a maga hóbortjai, mint például az idei tavasznak a sakktábla szerű kockák vagy a csíkok. Hoztam néhány képet a nagy divatházak 2013-as tavaszi nyári kollekcióiból inspirálódásképpen. 

Louis Vuitton
A monokromitás mellett a másik fő jellemzője ennek a kollekciónak a kockák. Mindenhol. Kockás cipő, kockás táska, kockás szoknya, kocás kocka és talán még a kockás fülű nyúl is:) Ez persze csak vicc volt, de tény hogy az egy négyzetméterre jutó kockák száma jelentős volt.

Balmain
Gyönyörű részletek, gyönyörű megoldások. 


Jil Sander

Marc Jacobs
Csíkok dominanciájaS végezetül egy fekete fehér szett tőlem bár ez nem outfit fotónak készült.2 megjegyzés:

  1. Ennek a trendnek nagyon örülök, mert ahogy írtad, a régi cuccainkat is bátran elővehetjük. A csíkos változatok jobban tetszenek, de igazából minden jöhet!

    VálaszTörlés
  2. én szeretem a feketét fehérrel,de kockák és ha lehet vastag csíkok nélkül.

    VálaszTörlés