2013. május 14., kedd

Halihó

Üdv mindenkinek! Kicsit szabadságoltam magam a szüleimhez az elmúlt időben. Történések voltak ám bőven. Voltunk ballagáson is. Jönnek majd képek is remélem:) Ugyanis férjecském elvitte a fényképezőt mielőtt még feltöltöttem volna őket. Remélem hamarosan tudok néhány friss fotót szállítani nektek. Otthon is fotóztam egy keveset és alkottam is egy szoknyát és egy táskát. Játszottam a cicusokkal sokat és még kukoricát is morzsoltam a mamánál kézi morzsolóval:) Szóval nem unatkoztam.
De hogy ne maradjon ez a bejegyzés kép nélkül itt egy instagrammos kép az elkészült masnis clutch-ról. Nem lett tökéletes, de ahhoz képest, hogy még sohasem csináltam ilyet és most is csak egy hirtelen felindulás volt, egész jó lett. Ebből az anyagból készült a masnis övem is.
Ajándékba is kaptam egy újabb táskát nagynénémtől. Nem is tudom már ez hanyadik táska amit tőle kapok. Nagyon halvány rózsaszín, szinte már fehér. S most éppen azon agyalok, hogy mivel is tudom majd hordani... Ha van ötletetek, hogy ti mivel viselnétek osszátok meg velem. 
Legyen csodaszép estétek! Puszpusz

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése