2014. augusztus 28., csütörtök

Helyzet

Még egyben vagyok. Igen most már fog jönni az ismerősöktől az alábbi hülye kérdés: "Egyben vagy még?" Soha, de soha ne tegyétek fel kismamának ezt a kérdést, mert vagy még egyben is szeretne maradni vagy már nem. 

Ja igen! S a mennyit híztál? S a többi súlyra vonatkozó megjegyzéseket is hagyjuk. :) Én speciel többet híztam, mint szerettem volna, de senki másnak csak és kizárólag nekem kell majd megkűzdenem a kilók leadásával... Nem lesz könnyű, de most tényleg nem ez a legfontosabb, hanem az, hogy egy egészséges babucinak adjak életet.

Vészesen közeledik a kiírt időpont. Hogy félek e? Néha elfog egyfajta rettegés, hogy atyaég most mi lesz, néha pedig teljesen lazán veszem az egészet. Nem tudom mi lesz s talán ez a legjobb. Fel vagyok a legrosszabb és a legjobb eshetőségekre is készülve. Bármi lesz is csak annyit szeretnék, hogy egészséges legyen a pici. 
Most már  minden róla szól az életemben. Hamarabb látok meg egy cuki kis rucit, mint egy cuki táskát magamnak. Minden önzőségem ami volt az valahogy eltűnt.

Amúgy sem nagyon érek rá izgulni ugyanis szétszedték a lakást, most is épp ülök a kupac közepén, mert a burkolástól mozdulni se tudok :) Majd csak kész lesz egyszer. No igen 33 hetes terhesen más lehet, hogy nem erre fókuszál, de hála az égnek én nagyon jól bírom magam, jól viselem a másállapotot így most csináljuk. Meg mondjuk nem is volt más választás:)

Próbálok még a bébi érkezéséig jönni s hozni néhány pocakos képet:)

Legyen csodaszép napotok!

1 megjegyzés:

  1. Én is hasonlóképpen vagyok az érzésekkel, mint te... De én még csak 19 hetes vagyok. Néha lazán veszem, néha félek. És nálunk is felújítás van, de tűröm és várom a végét :-) Még annyira nem látszik rajtam, amúgy se voltam vékony, de az alakom jól elrejti még a babát - már nem sokáig :-)

    VálaszTörlés