2015. november 11., szerda

Jó reggelt!
Az elmúlt egy évben mintha téli álmot aludtam volna mind a blog tekintetében, mind úgy egyébként az életben. 
A lifestyle jellegű blogból Lénastyle lett. Minden csak róla szólt az elmúlt évben és ez valahol így is van rendjén. Most mikor készítgettem neki a szülinapi dekorációt rájöttem, hogy rengeteg kreatív energia van bennem amit elnyomtak a hétköznapok. Egyrészt, hogy ezek az energiák ne menjenek veszendőbe, másrészt mert nekem is igényem van arra, hogy alkossak, megosszak, közöljek ezért kicsit felpörgetem a blog életét.
Igyekszem majd jönni divat és szépség posztokkal is, ami külön haszon számomra, mert így kicsit majd "kényszerítve" érzem magam, hogy feldobjam a megszokott napi rutint és ne csak a már jól bevált farmer-póló-pulcsi-lófarok-BB krém kombinációkban gondolkozzam, mert az a kényelmes.
Nem mondom, hogy belátható időn belül lesznek outfit bejegyzések, mert sajnos a megváltozott külalakommal még mindig nem sikerült megbékélnem és valószínűleg míg a régihez hasonlót nem sikerül elérnem nem is fogok. A cél lebeg a szemem előtt s nincs is már oly messze de ez egy remek lehetőség, hogy majd kicsit beszámoljak nektek életmódbeli változtatásaimról is.

Rengeteg ötlet motoszkál a fejemben amivel kicsit tudnám színesíteni a blog s ezáltal a saját és reményeim szerint a ti hétköznapjaitokat is. Hiányoznak nagyon a DIY posztok is ezekből is többet tervezek az elkövetkezőkben. De persze elmaradhatatlanok lesznek a személyes jellegű és a Léna babáról szóló posztok is. Valamint néhány egészen új dolgot is tervezek. Szóval lesz itt minden, szépség, divat, alkotás, ötletelő, inspiráció és még sok sok csajos téma. Remélem velem tartotok majd.


Üdv minden régi és új olvasónak a mormota korszak véget ért.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése